Veterinaire zorg

Kiezen, organiseren en doen
Door de crisis, schaalvergroting en moeizame financiering staat uw veterinaire praktijk onder druk. Het verminderen van antibioticagebruik heeft bovendien geleid tot een daling van uw omzet. Tijd voor actie. Tijd die u niet heeft, want de professionalisering van uw praktijk vergt ook het nodige. Geen nood. Mijn Accountant Zorg ontzorgt u graag. Wij helpen met een stevig ondernemersadvies. En indien nodig, helpen we ook bij de uitvoering. Desnoods trekken we zelf de laarzen aan.

Ondernemersadvies
Verwacht van ons een stevig ondernemersadvies. Een advies waarmee u de kosten en belastingdruk verlaagt en uw rendement verhoogt. Een advies waarmee u kansen benut en bedreigingen trotseert. Een advies over de aansluiting tussen uw financiƫle administratie en uw overige bedrijfsprocessen. En omdat wij noorderlingen zijn, is dat advies nuchter, concreet en praktisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies, voor uw financiƫle administratie en voor het opstellen van uw jaarcijfers.

Mijn Accountant Zorg
Mijn Accountant Zorg biedt u als zorgorganisatie of zorgprofessional een aantal gespecialiseerde diensten aan.

Contact
Heeft u ook behoefte aan een stevig ondernemersadvies? Dan bent u bij Mijn Accountant Zorg in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Mijn Accountant Zorg heeft brede kennis van:

  • de implicaties van logboeken, bedrijfsbehandelplannen en wachttijden voor medicatie;
  • de pensioenregeling DPD;
  • de meest gebruikte boekhoudpakketten zoals Animana, Viva en Recifarm.

U krijgt extra toegevoegde waarde:

  • wij zijn onafhankelijk en hebben goede contacten met specialisten bij diverse banken en intermediairs, waaronder Sibbing & Wateler en VVAA.