Mondzorg

Nemen van de juiste keuzes
Voor een gezonde praktijk in de mondzorg is efficiency erg belangrijk. Omzetgroei is, door onder meer de herinvoering van de maximumtarieven en het dalende aantal consumenten met een aanvullende tandartsverzekering, immers steeds moeilijker te realiseren. Ondertussen kunnen mondhygiënisten steeds meer verrichtingen uitvoeren en specialiseren tandartsen zich meer en meer. Door al deze ontwikkelingen neemt de gemiddelde praktijkgrootte toe. Hoe reageert uw organisatie op deze ontwikkelingen? Mijn Accountant Zorg is vertrouwd met de ontwikkelingen in de mondzorg en begeleidt u bij het nemen van de juiste keuzes.

Samenwerking
Een van uw opties is samenwerken in de keten en/of met vakgenoten. Hiermee brengt u uw kosten terug bij gelijkblijvende omzet en vergroot u de gezamenlijke winst. Maar hoe zit het dan met de goodwill en huisvesting van uw praktijk? Wat zijn de gevolgen voor uw vermogenspositie en zelfstandigheid? En hoe organiseert u dit alles? Mijn Accountant Zorg kent de mogelijkheden en de valkuilen van het aangaan van deze samenwerkingen en staat u graag bij.

Efficiency
Voor menigeen zal samenwerking niet de juiste weg zijn. Het onder de loep nemen van uw organisatie biedt sowieso kansen voor het verbeteren van uw efficiency. En daarmee kansen voor een verdere kostenreductie. Is uw interne logistiek optimaal? En hoe zit het met uw inkoop?

Kiezen, organiseren en doen
Mijn Accountant Zorg adviseert u over de do’s en don’ts en over de voor- en nadelen van iedere route. Zo kunt u de juiste keuze voor u en uw organisatie maken.

Eenmaal gekozen, helpen wij u om de strategie in praktijk te brengen. Nuchter, concreet en praktisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies, voor een goede vermogensanalye met bijbehorend advies, voor uw financiële administratie en voor het opstellen van uw jaarcijfers.

Mijn Accountant Zorg
Mijn Accountant Zorg biedt u als zorgorganisatie of zorgprofessional een aantal gespecialiseerde diensten aan.

Contact
Heeft u ook behoefte aan ondersteuning bij uw keuzes? Dan bent u bij Mijn Accountant Zorg in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Mijn Accountant Zorg heeft brede kennis van:

  • de financiering van overdrachten, inventaris en nieuwe huisvesting;
  • het fiscaal optimaliseren van uw financiering door gebruik te maken van o.a. strategische leasevormen, crowdfunding en gestapelde financieringen;
  • de juridische vormgeving van uw praktijk.

U krijgt extra toegevoegde waarde:

  • wij zijn onafhankelijk en hebben goede contacten met specialisten bij diverse banken en intermediairs, waaronder Sibbing & Wateler en VVAA.