Tweedelijnszorg

Optimaliseren en ontzorgen
Laat de adviseurs van Mijn Accountant Zorg uw praktijk ondersteunen, zodat u zich weer kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: uw vak!

Uw toekomst
De rol van uw organisatie verandert. Zowel vanuit de overheid als vanuit verzekeraars neemt de druk verder toe. Het aantal ziekenhuizen neemt af. De vrije artsenkeuze wordt mogelijk verder beperkt. Kwaliteitsindicatoren en strengere eisen aan uw ondernemerschap gaan een rol spelen. Afwachten is geen optie. Mijn Accountant Zorg adviseert u over uw strategische, tactische en operationele bedrijfsvoering. En daarbij nemen wij bij Mijn Accountant Zorg alle aspecten van uw bedrijfsvoering én uw privé-situatie mee in onze adviezen. Het doel? Het zo goed mogelijk veilig stellen van de toekomst van uw praktijk, zodat u met een gerust hart uw vak kunt blijven beoefenen.

Kiezen, organiseren en doen
Kortom, wij helpen u kiezen, uw organisatie daarop het beste inrichten en waar mogelijk kansen pakken. Zo ontzorgen wij u en stellen wij uw toekomst zo goed mogelijk veilig. Mijn Accountant Zorg helpt u bij het vinden van de juiste strategie en ondersteunt u bij de uitvoering. Nuchter, concreet en praktisch. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies, voor uw financiële administratie en voor het opstellen van uw jaarcijfers.

Contact
Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen? Dan bent u bij Mijn Accountant Zorg in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Mijn Accountant Zorg
Mijn Accountant Zorg biedt u als zorgorganisatie of zorgprofessional een aantal gespecialiseerde diensten aan.

Mijn Accountant Zorg heeft brede kennis van:

  • Logex- en DOT-vraagstukken;
  • de samenwerking met de eerstelijnszorg en substitutie-vraagstukken;
  • creatieve financieringsvraagstukken, crowdfunding, praktijkovernames en goodwillonderhandelingen;
  • de begeleiding van de gemaakte keuze ten aanzien van fiscaal ondernemerschap en MSB’s (Medisch Specialistisch Bedrijf) naar de volgende fase van het inrichting van de organisatie met meer substance.

U krijgt extra toegevoegde waarde:

  • wij hebben een breed netwerk op bovengenoemde aspecten. Een netwerk waar u gebruik van kunt maken;
  • wij zijn onafhankelijk en hebben goede contacten bij de pensioenregeling SPMS, bij belangenverenigingen, landelijke banken en intermediairs, waaronder Sibbing & Wateler en VVAA;
  • accountants met lef en ambitie, die als luis in de pels voor u kunnen optreden bij de contacten die u onderhoudt met onder andere banken en intermediairs.