Eerstelijnszorg

Voor de ondernemer in de eerstelijnszorg
Om goede zorg te verlenen, moet uw praktijk ook gezond zijn. Uw financiële armslag wordt echter steeds minder groot. Als ondernemende zorgverlener gaat u dan op zoek naar de ruimte die er nog wel is. En deze ruimte kent Mijn Accountant Zorg op haar duimpje.

Antwoord op ontwikkelingen
De transitie, het 3-segmentenmodel, de groeiende inkoopmacht van zorgverzekeraars, substitutie en krimp op het platteland. Dan noemen we nog maar een paar ontwikkelingen die u als eerstelijns zorgverlener mogelijk direct raken. Al deze ontwikkelingen vragen om een antwoord van uw organisatie.

Mijn Accountant Zorg vindt samen met u het juiste antwoord. Een antwoord waarin de juiste strategie uiteengezet wordt. Een antwoord dat past bij uw organisatie. Want iedere zorgverlener is uniek.

Kiezen, organiseren en doen
Het juiste antwoord kiezen, uw organisatie daarop het beste inrichten en waar mogelijk kansen pakken. Dan blijft uw praktijk gezond. Mijn Accountant Zorg helpt u bij het vinden van de juiste strategie en ondersteunt u bij de uitvoering. Nuchter, concreet en praktisch. Met Mijn Accountant Zorg bereikt u zo het maximale voor uzelf, uw patiënten en uw organisatie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies, voor uw financiële administratie en voor het opstellen van uw jaarcijfers.

Mijn Accountant Zorg
Mijn Accountant Zorg biedt u als zorgorganisatie of zorgprofessional een aantal gespecialiseerde diensten aan.

Contact
Wilt u weten welke antwoorden voor u het beste zijn? Dan bent u bij Mijn Accountant Zorg in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Mijn Accountant Zorg heeft brede kennis van:

  • de gevolgen van het 3-segmentenmodel, substitutie en de transities in de zorg;
  • de samenwerking met de tweede lijn en het organiseren van multidisciplinaire zorg en zorgpaden;
  • huisvestingsvraagstukken en praktijkovernames;
  • de verwerking van uw financiële administratie en declaraties op locatie.

U krijgt extra toegevoegde waarde:

  • wij hebben contacten bij het pensioenfonds SPH, met zorgverzekeraars en bij de LHV;
  • wij zijn onafhankelijk en hebben goede contacten met specialisten bij diverse banken en intermediairs, waaronder Sibbing & Wateler en VVAA.